Industrivägen 2, Partille

Fin kontorslokal med fri parkering, nära service och väg E20

Om lokalen

Industrivägen 2

  • Område

    Partille

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    180 kvm

Lokalen

Välkommen till Industrivägen 2 i Sävedalen strax utanför Göteborg. Här erbjuds en fin kontorslokal med flera rum och fri parkering utanför dörren. Här återfinns fem kontorsrum och ett konferensrum. Lokalen ligger en trappa upp och hiss finns. Lokalen är ledig från årsskiftet 23/24. Kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Området

Sävedalen ligger i Partille kommun strax utanför Göteborg. Du har nära till butiker, lunchrestauranger och kaféer. Allum köpcenter med generösa öppettider ligger bara några minuter bort med bil. I närområdet finns också fina grönområden och bra kommunikationer.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i Sävedalen, vid E20, strax väster om Partille, vilket möjliggör enkel access till de stora lederna kring Göteborg och Partille. Bra kommunikationer med buss till centrala Göteborg/Partille.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns kring fastigheten och i närområdet.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Industrivägen 2

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.