Svärmaregatan 1, Kungsängen

Kontorslokal i Norrköping

Om lokalen

Svärmaregatan 1

  • Område

    Kungsängen

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    310 kvm

Lokalen

Välkommen till Svärmaregatan i Norrköping.

Fin lokal med fönster i tre väderstreck högst upp i huset som gör att lokalen får ett härligt ljusinsläpp. Lokalen är fördelad på nio kontorsrum i varierad storlek, konferensrum, större förråd och pentry. Alla ytskikt är välbevarade.

Kontakta oss för mer information.

Området

Kungsängen är en stadsdel i södra Norrköping och ligger intill Norrköpings flygplats. Området är under expansion och här byggs bland annat skola, byggvaruhus och järnhandel. I närområdet hittar du restaurang, bageri, matbutik och bensinstation. Här finns också stora grönområden med fina promenadstråk.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med buss precis utanför fastigheten samt promenadavstånd till flygplatsen.

Parkering

I anslutning till fastigheten finns en stor parkering för både anställda och besökare.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Svärmaregatan 1

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.