Nygatan 93, Norrköping

Ljust kontor i centralt läge

Om lokalen

Nygatan 93

  • Område

    Norrköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    157 kvm

Lokalen

Välkommen till Nygatan 93. Nu har du chans att hyra ett ljust kontor med fräscha ytskikt i centralt läge vid Söder Tull. Glaspartier och glasade dörrar in till kontoren ger ett härligt dagsljus i hela lokalen. Här finns plats för upp till 12 arbetsplatser fördelade på fem kontor i varierande storlekar. Rummen lämpar sig också som fika-, konferens- eller mötesrum. Lokalen är inflyttningsklar.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Norrköpings stadskärna är full av liv i form av butiker, restauranger, uteliv, kontorslokaler och sevärdheter. Norrköping är sedan gammalt en industri-, handels- och sjöfartsstad. Staden är belägen längst in i Bråviken och Motala ström rinner genom bebyggelsen. Norrköping är en del av den fjärde storstadsregionen och att ta tåget från Stockholm tar bara en dryg timme.

Kommunikationer

Söder Tull är citys knutpunkt för spårvagn och busstrafik. 15 minuters promenad till centralstationen.

Parkering

Det finns möjlighet att hyra garageplats i fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Nygatan 93

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.