Korsgatan 2, Industrilandskapet

Vindsvåning i öppet landskap med utsikt över Strömmen

Om lokalen

Korsgatan 2

  • Område

    Industrilandskapet

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    250 kvm

Lokalen

Välkommen till Korsgatan 2. Här erbjuds en kontorslokal bestående av öppet landskap, pentry och konferensrum med moderna materialval. Lokalen har en mysig och hemtrevlig känsla med snedtak och synliga takbjälkar. Här hittar du både takfönster och vackra vindsfönster med utsikt över Strömmen. Kontorsytan är fördelad på två större ytor som delas av med glas och pentry. Ett av konferensrummen är beläget precis vid entrén och skapar en välkomnande yta.

En lokal som måste ses för att få den rätta känslan! Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Industrilandskapet i Norrköping sträcker sig längs Motala ström och ligger intill vackra Åbackarna. Området domineras av strömmens forsande vatten och kringliggande industribyggnader som bevarats exteriört och idag är anpassade för annan verksamhet. Här befinner du dig i direkt närhet till idrottsarena, Folkets Park samt Campus Norrköping med tillhörande Linköpings Universitet. I området finns all önskvärd service så som gym, butiker, restauranger, frisör och apotek.

Kommunikationer

Goda kommunikationsmöjligheter med en närliggande buss-och spårvagnshållplats samt tillgång till parkeringsplatser.

Parkering

Finns att hyra i anslutning till lokalen.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Korsgatan 2

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.