Kungsgatan 56, Industrilandskapet

Modern kontorslokal med härligt ljusinsläpp

Om lokalen

Kungsgatan 56

  • Område

    Industrilandskapet

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    183 kvm

Lokalen

Mycket fin lokal med stora fönster beläget på plan 2 i denna charmiga fastighet. Lokalen är modernt renoverad med ljusa ytskikt och högt till tak med synliga installationer. Lokalen är fördelad på två konferensrum/kontorsrum och öppet landskap med plats för upp till 12 arbetsplatser.

Kontakta oss för mer information.

Området

Industrilandskapet i Norrköping sträcker sig längs Motala ström och ligger intill vackra Åbackarna. Området domineras av strömmens forsande vatten och kringliggande industribyggnader som bevarats exteriört och idag är anpassade för annan verksamhet. Här befinner du dig i direkt närhet till idrottsarena, Folkets Park samt Campus Norrköping med tillhörande Linköpings Universitet. I området finns all önskvärd service så som gym, butiker, restauranger, frisör och apotek.

Kommunikationer

I fastigheten ligger Cnema och Visualiseringscenter och du har nära till Campus Norrköping. Norrköpings city nås på bara några minuters promenad. Här finns goda kommunikationer med närhet till både spårvagn och busstrafik.

Parkering

Parkering i garage finns att hyra i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kungsgatan 56

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.