von Utfallsgatan 16B, Göteborg

Toppmoderna kontorslokaler nära lederna i Göteborg

Om lokalen

von Utfallsgatan 16B

  • Område

    Göteborg

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    565 kvm

Lokalen

Moderna kontorslokaler med tilltalande planlösning i Sävenäs. Det finns möjlighet att göra lokalen större med 109kvm så totala ytan blir 674 kvm.

Området

Sävenäs är en stadsdel och ett industriområde i de östra delarna av Göteborgs kommun. Den har fått sitt namn efter Säveån som rinner genom området. Här har du nära till både Gamlestaden med bra kommunikationer och service.  Med bil når du på 5-10 minuter även Sävedalen och Allum köpcenter med generösa öppettider och ett brett utbud av restauranger, butiker och service.

Kommunikationer

Det är goda kommunikationer i området med spårvagn 7 och 11 mot centrala Göteborg. På en kvarts promenad når ni hållplatsen för spårvagnen. För biltrafik finns anslutningen till E20 nära.

Parkering

Det är fri parkering i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
von Utfallsgatan 16B

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.