Industivägen 2, Partille

Fina och ljusa kontorsytor i Sävedalen

Om lokalen

Industivägen 2

  • Område

    Partille

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    386 kvm

Lokalen

Välkommen till Industrivägen 2 i Sävedalen. Här finns en modern och ljus kontorslokal, i dagsläget består ytan av kontorsrum men är till viss del anpassningsbar om önskemål finns om en öppnare lösning. Intill pentryt finns en mindre terrass.

Kontakta oss för visningen eller mer information!

Området

Sävedalen ligger i Partille kommun strax utanför Göteborg. Du har nära till butiker, lunchrestauranger och kaféer. Allum köpcenter med generösa öppettider ligger bara några minuter bort med bil. I närområdet finns också fina grönområden och bra kommunikationer.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i Sävedalen, vid E20, strax väster om Partille, vilket möjliggör enkel access till de stora lederna kring Göteborg och Partille. Bra kommunikationer med buss till centrala Göteborg/Partille.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns kring fastigheten och i närområdet.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Industivägen 2

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.