Exportgatan 23, Göteborg

Välkomna till ProStop på Hisings Backa och nyproducerade butikslokaler.

Om lokalen

Exportgatan 23

  • Område

    Göteborg

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    500 - 1 800 kvm

Lokalen

På handelsområdet ProStop på Hisings Backa kan Corem erbjuda nyproducerade butikslokaler.

Redan etablerade butiker på handelsplatsen är K-Bygg, Din bil, Würth, Elektroskandia och Wangeskogs hyrcenter.

Handelsområdet har ett mycket fördelaktigt läge strax intill E6 med goda kommunikationer till centrala Göteborg. Med de redan etablerade butikerna, det befintliga kundflödet och den goda tillgängligheten är ProStop ett utmärkt område för er som söker ett nytt butiksläge.

Lokalerna kan hyras från ca 500 kvm och uppåt och kan specialanpassas efter önskemål. Tillträde ca 3–6 månader efter kontraktstecknande.

Välkommen att kontakta oss för visning eller mer info.
Läs mer på: www.prostop.se

Området

Backa, även Hisings Backa, är en stadsdel på Hisingen i Göteborg. Området är ett av stadens stora logistikcentrum. Här blir du granne med bland annat DHL och Swedish Match. Du har också nära till Backaplan och Bäckebol med ett stort utbud av butiker, restauranger och service.

Kommunikationer

Med 500 meter till E6 går bilresan in till centrala Göteborg på knappa 5 minuter. Från Göteborgs Centralstation går flertalet bussar till fastigheten från Hjalmar Brantingsplatsen. Landvetter flygplats ligger knappt 3 mil ifrån fastigheten och har dagliga avgångar till och från många orter i Sverige och Europa. Med bil tar resan dit cirka 25 minuter från fastigheten.

Parkering

Stor kundparkering.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Exportgatan 23

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.