Norra Ågatan 32, Mölndal

Fräscht kontor med smart planlösning i Mölndal

Om lokalen

Norra Ågatan 32

  • Område

    Mölndal

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    136 kvm

Lokalen

Välkommen till Norra Ågatan 32. Här erbjuds en modern kontorslokal som totalrenoverades år 2021. Lokalen består av ett kontorslandskap för åtta personer samt tre cellkontor där ett rymmer tre personer och två en person. Det finns dessutom ett konferensrum som rymmer sex personer, ett stilrent pausrum samt två fräscha wc varav en med dusch.

Lokalen är idag uthyrd och nuvarande hyresgäst avser överlåta hyreskontraktet. Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Mölndal kommun ligger strax söder om Göteborg och erbjuder natursköna omgivningar och ett dynamiskt näringsliv. Här finns genuin landsbygd, levande kulturhistoria och många spännande aktiviteter och sevärdheter. Mölndals innerstad består av torg, galleria och affärsgator med ett stort utbud av butiker, restauranger och service.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med promenadavstånd till spårvagnshållplats för linje 2 och 4, som snabbt tar dig till både centrala Göteborg och centrala Mölndal.

Parkering

Det finns goda parkeringsmöjligheter direkt utanför entrén. Elbilsladdare finns.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Norra Ågatan 32

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.