Stenbärsgatan 6, Malmö

Fastighet med fantastiskt skyltläge

Om lokalen

Stenbärsgatan 6

  • Område

    Malmö

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    2650 kvm

Lokalen

Välkommen till denna unika fastighet med enastående skyltläge och direkt närhet till inre ringvägen. Denna byggnad erbjuder oändliga möjligheter fördelade över två våningsplan.
Genom den inbjudande huvudentrén möts du av generösa och öppna ytor, perfekta för reception och lounge. De stora luftiga rummen skapar en inspirerande arbetsmiljö och möjliggör skapandet av det optimala kontoret för din verksamhet.
Ett dedikerat friskvårdsrum med omklädnings- och duschfaciliteter främjar hälsa och välmående för de anställda.
Den rymliga matsalen med generöst ljusinsläpp är perfekt för gemensamma måltider och evenemang.

Fastigheten har för närvarande gott om öppna landskap samt samtalsrum som kan omvandlas och anpassas till cellkontor om det är det som passar er verksamhet.

För praktiska ändamål finns ett lager med markport om ca 170 kvm.

Välkommen att kontakta oss för mer information och visning.

Området

Videdal ligger i östra Malmö och består till största delen av villabebyggelse. Här har du nära till centrum med restauranger, service och kulturliv. Stadsdelen bjuder dessutom på flera gröna lungor och friluftsliv.

Kommunikationer

Med bil når du snabbt ringvägen samt motorleder vilket gör att kommunikationen härifrån är smidig och enkel.
Inom 5 minuter med bil når du enkelt Jägersro- och Rosengårds centrum med restauranger, mataffärer och all tänkbar service

Parkering

Finns i direkt anslutning till fastigheten med tillhörande tio laddstolpar.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Stenbärsgatan 6

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.