Stenbärsgatan 4, Malmö

Butikslokal med kontor, lager och showroom

Om lokalen

Stenbärsgatan 4

  • Område

    Malmö

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    633 kvm

Lokalen

Välkommen till denna ultimata affärslokal. Här kombineras butikslokal med showroom, lagerutrymme och kontor. Kontorsdelen är uppdelad i cellkontor för maximal produktivitet och öppet landskap som ger en dynamisk arbetsmiljö som stimulerar kreativitet och samarbete.

Fastigheten ligger på ett utmärkt skyltläge, vilket ger din verksamhet synlighet och exponering för potentiella kunder. Med en säker inhägnad parkering kan du och dina kunder njuta av bekväm tillgång till lokalen. Det finns möjlighet att anpassa lokalen för att passa era behov på bästa sätt.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning.

Området

Videdal ligger i östra Malmö och består till största delen av villabebyggelse. Här har du nära till centrum med restauranger, service och kulturliv. Stadsdelen bjuder dessutom på flera gröna lungor och friluftsliv.

Kommunikationer

Med bil når du snabbt ringvägen samt motorleder vilket gör att kommunikationen härifrån är smidig och enkel.
Inom 5 minuter med bil når du enkelt Jägersro- och Rosengårds centrum med restauranger, mataffärer och all tänkbar service

Parkering

Parkering finns i direkt anslutning till lokalen.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Stenbärsgatan 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.