Höjdrodergatan 25, Bulltofta

Kontorslokal med fantastiskt ljusinsläpp i Bulltofta

Om lokalen

Höjdrodergatan 25

  • Område

    Bulltofta

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    243 kvm

Lokalen

Välkommen till Höjdrodergatan 25 och denna fantastiska kontorslokal. Kontoret ligger på entréplan och har ett härligt ljusinsläpp. Planlösningen är i dagsläget helt öppen men kan anpassas efter ert företags verksamhet och behov. Planritningen är endast ett förslag på möblering.

Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Området

Bulltofta ligger i stadsdelen Kirseberg i Malmö med gröna omgivningar och promenadstråk såsom Beijers park samt Bulltofta rekreationsområde. I området finns väletablerade lunchrestauranger, hotell, golfbana och serviceverksamheter i form av massage och kiropraktik. Här hittar du också matbutiken Coop och bank.

Kommunikationer

Med närhet till inre och yttre ringväg skapas goda kommunikationsmöjligheter. Inom gångavstånd finns bussförbindelser mot centrala Malmö.

Parkering

Finns i anslutning till lokalen.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Höjdrodergatan 25

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.