Knarrarnäsgatan 15, Kista

Litet ljust kontor på 100 kvm nära tunnelbanan

Om lokalen

Knarrarnäsgatan 15

  • Område

    Kista

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    100 kvm

Lokalen

Letar du efter det perfekta kontoret i Kista? Ditt sökande är över! Vi erbjuder en ljus och modern kontorslokal på den eftertraktade adressen Knarrarnäsgatan 15. Med sina 100 kvm utrymme är detta en idealisk plats för att driva ditt företag till framgång.
Praktiskt Läge: Beläget i hjärtat av Kista, ett av Stockholms mest dynamiska affärsdistrikt, med bekvämt nära till restauranger, caféer och andra bekvämligheter.

Flexibilitet: Med sina 100 kvm kan denna lokal anpassas efter dina specifika behov och önskemål.

Enkel Tillgång: Goda kommunikationsförbindelser med närhet till tunnelbana, bussar och andra allmänna transportmedel.

Kontakta oss idag för att boka en visning och uppleva potentialen i detta fantastiska kontorsutrymme!

Området

Kista ligger i Norrort i Stockholm. Här hittar du Kista Galleria med flertalet lunchrestauranger, ett rikt serviceutbud och generösa öppettider. I stadsdelen finns stora möjligheter att vara social och nätverka. Välkommen att ansluta till löpargrupper, träna i padelhallen eller samla kollegorna för en go kart-aw i Kista Galleria. Området bjuder också in till rekreation i det gröna. Vackra Grönlandsparken ligger mitt i Kistas kontorsområde och intill Corems fastigheter finns ett trevligt promenadstråk dit du kan bjuda ut en kollega eller gäst för en ”walk and talk” i friska luften.

Kista är ett av Stockholms största stadsutvecklingsprojekt och genomför nu en förvandling där företags- och bostadsområden knyts ihop. Målet är att skapa en blandstad som lever dygnet runt. Grönområden, aktivitetsytor, kollektivtrafik och serviceutbudet utökas. The Kloud är ett initiativ för framtidens Kista där människor, företag, konst och vetenskap ska ha plats att växa och blomstra. Det anordnas aktiviteter och pop ups på torg och platser runtom i stadsdelen. Till exempel har Kista Innovation Park skapats som en öppen plats för att utforska framtidens teknik.

Som hyresgäst i Corems fastigheter har du ett utmärkt skyltläge mot E4:an. Redan idag sitter en rad större hyresgäster här, såsom Samsung, Tele2, Ericsson med flera. Corem erbjuder möjligheten att krympa och växa fritt inom beståndet.

Kommunikationer

Från Kista når du Stockholms City på 12 minuter med pendeln. Här finns också bussar, tunnelbana och en planerad tvärbana, som beräknas stå klar till 2025. Området ligger i direkt anslutning till de stora motorlederna. Med bil når du Bromma flygplats på 12 minuter och Arlanda flygplats på 20 minuter.

Parkering

Parkeringsmöjligheter i fastighetens garage samt utomhusparkering i närheten av lokalen.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Knarrarnäsgatan 15

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.