Isafjordsgatan 5, Kista

Stor och ljus lokal nära service och kommunikationer

Om lokalen

Isafjordsgatan 5

  • Område

    Kista

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    448 - 1 213 kvm

Lokalen

Varmt välkommen till Isafjordsgatan 5, en imponerande lokal som sträcker sig över 1 213 kvadratmeter och omfattar två plan. Här möts du av en inspirerande arbetsmiljö där det generösa kontorslandskapet utgör hjärtat av utrymmet. Den öppna och moderna designen skapar en dynamisk atmosfär, perfekt för kreativt samarbete och produktivitet.

Denna exklusiva kontorslokal har inte bara ett välplanerat öppet kontorslandskap utan rymmer även flera mötesrum för strategiska diskussioner och konferenser. Njut av gemenskapen i de välskötta och elegant inredda utrymmena för gemensam användning, inklusive en rymlig matsal och ett stilfullt showroom.

För mer detaljerad information eller för att arrangera en personlig visning är du hjärtligt välkommen att kontakta oss. Det är värt att notera att lokalen är flexibel och kan delas upp i två separata enheter för att möta specifika behov och önskemål.

Upptäck möjligheterna och potentialen i denna unika arbetsmiljö på Isafjordsgatan 5.

Området

Kista ligger i Norrort i Stockholm. Här hittar du Kista Galleria med flertalet lunchrestauranger, ett rikt serviceutbud och generösa öppettider. I stadsdelen finns stora möjligheter att vara social och nätverka. Välkommen att ansluta till löpargrupper, träna i padelhallen eller samla kollegorna för en go kart-aw i Kista Galleria. Området bjuder också in till rekreation i det gröna. Vackra Grönlandsparken ligger mitt i Kistas kontorsområde och intill Corems fastigheter finns ett trevligt promenadstråk dit du kan bjuda ut en kollega eller gäst för en ”walk and talk” i friska luften.

Kista är ett av Stockholms största stadsutvecklingsprojekt och genomför nu en förvandling där företags- och bostadsområden knyts ihop. Målet är att skapa en blandstad som lever dygnet runt. Grönområden, aktivitetsytor, kollektivtrafik och serviceutbudet utökas. The Kloud är ett initiativ för framtidens Kista där människor, företag, konst och vetenskap ska ha plats att växa och blomstra. Det anordnas aktiviteter och pop ups på torg och platser runtom i stadsdelen. Till exempel har Kista Innovation Park skapats som en öppen plats för att utforska framtidens teknik.

Som hyresgäst i Corems fastigheter har du ett utmärkt skyltläge mot E4:an. Redan idag sitter en rad större hyresgäster här, såsom Samsung, Tele2, Ericsson med flera. Corem erbjuder möjligheten att krympa och växa fritt inom beståndet.

Kommunikationer

Från Kista når du Stockholms City på 12 minuter med pendeln. Här finns också bussar, tunnelbana och en planerad tvärbana, som beräknas stå klar till 2025. Området ligger i direkt anslutning till de stora motorlederna. Med bil når du Bromma flygplats på 12 minuter och Arlanda flygplats på 20 minuter.

Parkering

Parkeringsmöjligheter i fastighetens utomhusgarage i närheten av lokalen.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Isafjordsgatan 5

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.