Gustav III:s Boulevard 40-46, Solna

Modern kontorsfastighet med ljusa trivsamma lokaler

Om lokalen

Gustav III:s Boulevard 40-46

  • Område

    Solna

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    368 kvm

Lokalen

Välkommen till Gustav III Boulevard i Solna. Här sitter ni i ljusa lokaler i Corems fullservicefastighet Solna Gate. Här erbjuds mötes- och konferensrum i varierande storlek, ett rymligt pentry och en härlig ljusgård.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Frösunda Gate ligger i en expansiv del av Solna. Här hittar du en mängd intressanta grannar och ett brett serviceutbud. I närområdet finns flera restauranger, gym och ett antal småbutiker. På några minuters gångavstånd, vid Brunnsvikens strand, ligger ett uppskattat hotell med spa och en välrenommerad restaurang. En kort promenad åt andra hållet hittar du Westfield Mall of Scandinavia med fler än 220 butiker och 44 restauranger. I samma område ligger Friends Arena. Området runt Brunnsviken och Hagaparken bjuder dessutom på vidsträckta grönområden med glittrande vatten som fond.

Kommunikationer

Fastigheten Frösunda Gate ligger intill E4 Uppsalavägen som är en av Sveriges mest trafikerade leder. Du når Arlanda flygplats på en halvtimme. För den som åker kollektivt finns här flera busslinjer. Från Solna station tar det 5 minuter till Odenplan och 8 minuter till Stockholm City. Från Solna Station passerar också tvärbanan. Kommunikationer blir ännu bättre i framtiden. År 2025 beräknas den nya gula tunnelbanelinjen vara klar med stationerna Arenastaden, Södra Hagalund och Hagastaden. Linjen knyts samman med Gröna linjen vid Odenplan.

Parkering

I fastigheten finns ett garage där också möjlighet till laddplats finns.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Gustav III:s Boulevard 40-46

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.