Gustav III:e Boulevard 40-46, Solna

FirstOffice Frösunda är ett nytt kontorshotell beläget vid norra Stockholms knutpunkt

Om lokalen

Gustav III:e Boulevard 40-46

  • Område

    Solna

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    9 - 26 kvm

Lokalen

Välkommen till kontorshotell FirstOffice Frösunda!

FirstOffice Frösunda är ett nyöppnat kontorshotell beläget vid norra Stockholms knutpunkt, Järva Krog. Vi erbjuder en plats att arbeta, nätverka och inspireras på.

Här erbjuder vi modernt inredda privata kontorsrum och coworking. Hos oss kan du arbeta ostört och effektivt. Våra privata kontorsrum finns i storlekarna 9-26 kvm, lämpliga för 1-6 personer.

HÄR INGÅR
- Privat kontorsrum eller coworking
- Mötes-och konferensrum
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Städning
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Wifi
- Tillgång till kontoret dygnet runt
- Bemannad reception
- Gym
- Garageplats (mot avgift)
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

Frösunda Gate ligger i en expansiv del av Solna. Här hittar du en mängd intressanta grannar och ett brett serviceutbud. I närområdet finns flera restauranger, gym och ett antal småbutiker. På några minuters gångavstånd, vid Brunnsvikens strand, ligger ett uppskattat hotell med spa och en välrenommerad restaurang. En kort promenad åt andra hållet hittar du Westfield Mall of Scandinavia med fler än 220 butiker och 44 restauranger. I samma område ligger Friends Arena. Området runt Brunnsviken och Hagaparken bjuder dessutom på vidsträckta grönområden med glittrande vatten som fond.

Kommunikationer

Frösundas perfekta läge i förhållande till E4, flygbussarna och Arlanda är en av förklaringarna till att många stora företag valt att förlägga sina huvudkontor här. För den som åker kollektivt finns här ett 15-tal busslinjer. Från Solna station tar det bara 5 minuter till Odenplan och 8 minuter till Stockholm City med pendeltåget. 2025 planeras den nya gula tunnelbanelinjen, med stationerna Arenastaden, Södra Hagalund och Hagastaden, vara klar. Den nya linjen knyts samman med Gröna linjen vid Odenplan.

Övrigt

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag.
FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Gustav III:e Boulevard 40-46

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.