Stora Gatan 5-21, Västerås

Fin lokal i Punkt med inbjudande entré och högt i tak

Om lokalen

Stora Gatan 5-21

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    102 kvm

Lokalen

Välkommen till gallerian Punkt. Nu har du chans att hyra en ljus lokal med högt i tak, inbjudande entré och stora skyltfönster från golv till tak. Här hamnar du mitt i händelsernas centrum med höga besöksflöden varje dag. Du får grannar som Gant, Systembolaget, Coop och Glitter.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Kommunikationer

Bussar stannar utanför Punkt. Västerås resecentrum ligger dessutom ett par hundra meter från fastigheten.

Parkering

Parkering finns i huset.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Stora Gatan 5-21

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.