Stora Gatan 5-21, Västerås

Butikslokaler mitt i centrala Västerås. Stora fina skyltfönster med bra exponeringsyta

Om lokalen

Stora Gatan 5-21

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    43 - 750 kvm

Lokalen

Välkommen till Punkt Gallerian mitt i centrala Västerås. Här finns trevliga butikslokaler i ett attraktiv läge med stora kundflöden.

Butikslokalerna ger med sina stora skyltfönster ut mot galleriagången en fantastisk exponeringsmöjlighet. I Punkt gallerian erbjuds ett brett sortiment av butiker och restauranger.
Både internationella kedjor, unika trendbutiker och lokala koncept.
Senaste tillskotten i butiksmixen är Systembolaget och Coop.

Området

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Kommunikationer

Centralstationen med buss och tåg ligger ett stenkast bort. Härifrån går regelbundna avgångar till Enköping, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Sala och Örebro. Busskommunikationer finner du även på Stora gatan, som ligger intill fastigheten. Du når E18 med bil på några minuter.

Parkering

Parkering finns i huset.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Stora Gatan 5-21

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.