Hantverkargatan 10, Västerås

Kontorslokal i centrala Västerås

Om lokalen

Hantverkargatan 10

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    240 kvm

Lokalen

Välkommen till en unik möjlighet att få vara med och utforma ert nästa kontor. Lokalen är attraktivt beläget vid Västerås huvudgata Stora gatan. Här har ni möjlighet till att skapa den planlösning som passar er verksamhet. Utvalda bilder är renderade och avvikelser kan förekomma.

Området

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Kommunikationer

Centralstationen i Västerås tar dig vidare med buss och tågtrafik i alla riktningar, ni når stationen med några få minuters promenad. Härifrån går regelbundna avgångar till Enköping, Stockholm, Uppsala, Eskilstuna, Sala och Örebro. Busskommunikation finner ni även på Stora gatan som ligger intill fastigheten. E18 nås med bil på några minuter.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i intilliggande parkeringshus.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Hantverkargatan 10

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.