Hantverkargatan 10, Västerås

Kontorslokal i centrala Västerås.

Välkommen till Hantverkargatan 10 och denna Kontorslokal mitt i centrala Västerås. Var med och påverka utformningen på ert nästa kontor. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Om lokalen

Hantverkargatan 10

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    240 kvm

Planlösning

Kontorslokal med möjlighet till en öppen planlösning eller separata kontorsrum och plats för upp till 18 arbetsplatser. Konferensrum, pentry/pausrum.

Utvalda bilder är en renderingar och avvikelser kan förekomma.

Område

Västerås citykärna erbjuder ett stort serviceutbud med en blandning av moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer. Västerås har även ett rikt och uppskattat kulturliv. När kvällen kommer vaknar stadens nöjesliv med en uppsjö av populära barer och klubbar.

Kommunikation

En kort promenad bort från citykärnan finns Västerås centralstation som är en knutpunkt för buss och tågtrafik i alla riktningar. Centralstationen är belägen längs med Södra Ringvägen. Det finns snabbtåg mellan Västerås – Stockholm samt Västerås-Örebro med en restid på drygt 50 minuter. 

Parkering

Gott om garageplatser i nära anslutning till fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Hantverkargatan 10

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.