Slottsgatan 27, Västerås

FirstOffice Livia är ett nytt kontorshotell med citypulsen precis utanför entrén

Om lokalen

Slottsgatan 27

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    6 - 85 kvm

Lokalen

Välkomna till vårt nya kontorshotell FirstOffice Livia!

FirstOffice Livia är ett modernt kontorshotell beläget mitt i Västerås City med närhet till trevliga restauranger, handel, gym, parkering och goda kommunikationsmöjligheter.

Här erbjuder vi modernt inredda privata kontorsrum, coworking samt BigOffice för företag som önskar en större yta med egna mindre kontor och mötesrum. Hos oss kan du arbeta ostört och effektivt. Våra privata kontorsrum finns i storlekarna 6-30 kvm, lämpliga för 1-5 personer. Samt tre BigOffice i storlekarna 79-85 kvm, lämpliga för 12-15 personer.

HÄR INGÅR
- Privat kontorsrum, coworking eller BigOffice
- Mötes-och konferensrum
- Ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Städning
- Skrivare med fria utskrifter
- Wifi
- Två terrasser
- Tillgång till kontoret dygnet runt
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Kommunikationer

Mycket goda kommunikationsmöjligheter med närhet till både pendeltåg, bussar och E18. Som citykund ges möjligheten till Elbilio som står parkerade i direkt anslutning till denna byggnad på Skomakargatan 2.

Övrigt

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag.
FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Slottsgatan 27

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.