Siktgatan 1, Stockholm

Kreativ och flexibel lokal i Vinsta, Stockholm.

Om lokalen

Siktgatan 1

  • Område

    Stockholm

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    980 kvm

Lokalen

Letar du efter en rymlig och mångsidig lokal för din verksamhet? Vi har en fantastisk studio-, dans- och kontorslokal tillgänglig i Vinsta, Stockholm.

Nu erbjuder vi en flexibel lokal om ca 980 kvm med flera användningsområden, exempelvis fungerar lokalen utmärkt som ett kreativt kontor med event och workshopsytor eller som studio, för exempelvis dans, yoga eller träning. Lokalen har tillgång till lasthiss och lastkaj för smidig hantering av utrustning och material.

Lokalen ligger i ett strategiskt läge med goda kommunikationsmöjligheter både med tunnelbana och buss och som bilist har du närhet till större trafikleder

Missa inte denna möjlighet att hyra en mångsidig och välutrustad lokal i Vinsta, Stockholm. Kontakta oss för visning eller ytterligare information!

Området

Vinsta är en stadsdel i Västerort i Stockholm. Området består dels av Vinsta företagspark (tidigare Johannelunds industriområde), dels av kullen och grönområdet Johannelundstoppen. Här har du nära till restauranger och livsmedelsaffärer. Närliggande Vällingby Centrum erbjuder dessutom all önskvärd service.

Vinsta är en del av ABC-staden Vällingby, där ABC står för arbete, bostad och centrum. Området Vinsta-Johannelund är under stark utveckling. Här byggs bostäder, arbetsplatser, parker med mera. Det planeras bland annat för en knutpunkt för kollektivtrafiken med en ny bussterminal. När Förbifart Stockholm med trafikplats Vinsta färdigställs kommer detta dessutom att öka områdets tillgänglighet genom närheten till det regionala vägnätet.

Kommunikationer

Fem minuters gångpromenad från tunnelbanestationen Johannelund som trafikerar gröna linjen. Flertalet bussar trafikerar området, som ligger i direkt anslutning till Förbifart Stockholm.

Parkering

Det finns goda parkeringsmöjligheter i området och i husets garage.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Siktgatan 1

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.