Arenavägen 63, Globen

Läckert kontor med härlig utsikt

Välkommen till Arenavägen 63! På 7:e våningen finns denna spännande lokal med fönster i alla väderstreck. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Om lokalen

Arenavägen 63

  • Område

    Globen

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    1 136 kvm

Lokalen

Lokalen har en spännande utformning med fönster i alla väderstreck. Utsikt över Tele 2 Arena och in mot ett läckert atrium. Mycket ljus lokal där kreativa möbleringslösningar kommer bjuda in till både arbete och spontana möten. Stort rundat fönsterparti längs med ena långsidan med vidsträckt utsikt. Planlösningen är en exempelplanlösning som kan förändras efter nya hyresgästens behov. Det blir ett nytt pentry samt viss ytskiktsrenovering.

Område

Globen är ett av Stockholms mest välprofilerade landmärken med cirka 250 verksamma företag. Området ingår i den vision som Stockholms stad valt att kalla Söderstaden, där man arbetar för att integrera området med innerstaden och göra det till Stockholms evenemangs- och nöjesknutpunkt.

Service

I huset finns Globen Shopping bekvämt beläget med dess breda utbud av butiker, restauranger och service. I området finns även banker, post, gym, läkare med mera.

Kommunikation

Väldigt goda kommunikationer med tunnelbanestationerna Globen och Gullmarsplan samt Tvärbanan invid fastigheten. 

Parkering

Det finns utmärkta parkeringsmöjligheter i stort parkeringsgarage i fastigheten, garageplan 1 nås bekvämt via hissen. Gratis parkering erbjuds i två timmar.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Arenavägen 63

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.