Walckesgatan 11, Gamlestaden

Mindre förråd med hög säkerhet i Gamlestaden.

Om lokalen

Walckesgatan 11

  • Område

    Gamlestaden

  • Lokaltyp

    Lager

  • Lokalstorlek

    14 kvm

Lokalen

Små förråd/lager med hög säkerhet. Förråden är ljusa, uppvärmda och välstädade. Här kan ni hyra förråd mellan 4-16 kvm. Lokalen är larmad och kameraövervakad dygnet runt. All in- och utpassage registreras elektroniskt. Tillträde till förråden sker via egen nyckel och passagebricka. Tillträde till förråden alla dagar mellan kl. 06.00-22:30. Utöver varmhyran tillkommer en uppläggningsavgift för nyckel och passagebricka på 395 kronor plus mervärdesskatt. Kontakta oss för mer information!

Området

Gamlestaden är den äldsta delen av det vi kallar för Göteborg och har en stark egen identitet. Idag är stadsdelen är ett viktigt område för att knyta ihop staden. Här finner du resecentret Gamlestads torg, kontor, bostäder, handel och service. Det är en tät, växande och dynamisk stadsdelmed ett synligt historiskt arv.

Kommunikationer

Lokalen ligger i ansluten till en knutpunkt och där går bussar, spårvagnar samt pendeltåg.

Parkering

Det finns parkeringar i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Walckesgatan 11

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.