Lilla Waterloogatan 10, Gamlestaden

Renoverat kontor med bra kommunikationer

Om lokalen

Lilla Waterloogatan 10

  • Område

    Gamlestaden

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    265 kvm

Lokalen

Välkommen till kontoret på Lilla Waterloogatan 10. Kontoret erbjuder kontorsrum, samtalsrum, konferensrum och närhet till restauranger och service. Lokalen har till största delen en öppen planlösning, det finns små samtalsrum för den som vill dra sig undan eller ta ett viktigt samtal i enrum. Till lokalen finns också ett konferensrum.

Området

Gamlestaden är den äldsta delen av det vi kallar för Göteborg och har en stark egen identitet. Idag är stadsdelen är ett viktigt område för att knyta ihop staden. Här finner du resecentret Gamlestads torg, kontor, bostäder, handel och service. Det är en tät, växande och dynamisk stadsdelmed ett synligt historiskt arv.

Kommunikationer

Lokalen ligger i ansluten till en knutpunkt och där går bussar, spårvagnar samt pendeltåg.

Parkering

Månadskort för parkering i området finns att köpa för både vanlig och el-bil.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Lilla Waterloogatan 10

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.