Prostop

Handelsplatser för yrkesbutiker med möjlighet till one stop shopping för hantverkare och yrkesmän.

Bli en del av Pro Stop

.

Välkommen att kontakta mig

Urban Terling
Tel: 010 482 77 40
Mejla mig

Om Pro Stop

Pro Stop – handelsplatser för yrkesbutiker – erbjuder möjlighet till one stop shopping för hantverkare och yrkesmän. Handelsområdena ligger i noga utvalda stadsnära lägen med riktigt bra tillgänglighet.

Här kan hantverkare och yrkesmän hitta ett stort utbud av yrkesbutiker samt kompletterande service.

Allt fler B2B-företag och deras kunder ser fördelarna med att finnas i samma område som kompletterande aktörer och konkurrenter

Pro Stop finns i Borås samt i Backa i Göteborg, i lägen med goda kommunikationer och närhet till stora trafikleder. Områdena byggs ut successivt, och det finns fortfarande chans till ytor helt anpassade till din verksamhet. Välkommen att höra av dig om du vill veta mer.

Prostop erbjuder

 

 • Brett utbud
 • Stor kundtillströmning
 • Effektiva transporter med lägen nära trafikleder
Exempel på utbud i Pro Stop

 

 • Byggvaruhandel
 • Bilverkstad och bilhandel
 • Maskinuthyrning
 • Biltvätt
 • VVS-tjänster
 • Produkter för djurägare, trädgårdsfixare och lantbrukare
 • Förbrukningsmateriel för verksamheter inom fordon, industri, hantverk eller komplexa byggprojekt
 • El-teknikgrossister

Pro Stop Borås

Pro Stop Borås ligger i Ramnaslätt industriområde invid Riksväg 40, mellan centrala Borås och lager- och logistikområdena i väst. Handelsplatsen invigdes 2018 och området byggs ut i etapper. Cirka 19 000 kvm är färdigställt med bland andra Hornbach, Bevego, Granngården, Högbergs Rör, Würth, Mjuk Biltvätt och Snabbgross som hyresgäster.

Planering av nästa etapp pågår och nybyggnation startar när hyresavtal har undertecknats.

Borås har järnväg i fyra riktningar och är en knutpunkt där fyra riksvägar möts. Dessutom finns Landvetter flygplats på cirka 25 minuters avstånd, vilket ger Borås ett strategiskt läge som gör att många företag väljer att etablera sig här. Centrala Borås erbjuder restauranger från världens alla hörn och mycket goda möjligheter till shopping och servicebutiker.

Pro Stop Borås ligger vid Riksväg 40, fem minuter med bil från centrala Borås och intill industriområdet Ramnaslätt. Här finns cirka 15 000 kvm handelsplats och ytterligare 4 000 under planering med möjlighet för den som vill etablera sig. Hornbach, Bevego, Granngården, Högbergs Rör och Würth är några av hyresgästerna.

5

Butiker

300

Parkeringsplatser

14

kvm, uthyrbar yta

4

km från centrala Borås

Hitta till Pro Stop BoråsAdress: Sandlidsgatan 1, Borås ⇢

Pro Stop Borås ligger vid Riksväg 27 och Riksväg 40. Via Göteborgsvägen nås centrala Borås på fem minuter centrala Göteborg på strax under 50 minuter. Ett flertal busslinjer trafikerar busshållplats ”Sandlid”. Mellan Göteborg och Borås finns både pendeltåg och busslinje för pendling.

5 min till centrala Borås och 50 min till centrala Göteborg

Ett flertal busslinjer till hållplats Sandlid

Pendeltåg mellan Göteborg och Borås

25 minuter med bil till Landvetter

Etablera dig i Pro Stop Borås.

Planering av fas 4 pågår. Ta kontakt så berättar vi mer.

 • Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina angivna kontaktuppgifter behandlas enligt Corems integritetspolicy.

Pro Stop Backa

I Hisings Backa, norr om Göteborg, ligger Pro Stop. Området ligger i ett stadsnära läge med direkt anslutning till E6 och Marieholmstunneln, vilket innebär ett mycket bra kommunikationsläge och hög attraktionskraft.

Pro Stop Backa omfattar 22 500 kvm och blev klart i april 2021. Här finns idag Din Bil, K-Bygg, Elektroskandia, Wangeskogs Maskinuthyrning och Würth.

I närområdet finns också ett stort serviceutbud med bland annat restauranger, varuhus och butiker.

Hisings backa är en närförort till Göteborg på östra Hisingen, med miljonbostäder men också bostadsrätter, villor och radhus. Motorvägen E6 delar området i en industridel mot Göta älv i öster och en bostadsdel i väster.

5

Butiker

245

Parkeringsplatser

22 500

kvm, uthyrbar yta

4 000

kvm, vakant yta

Hitta till Pro Stop BackaAdress: Exportgatan 23, Hisings Backa ⇢

Med 500 meter till E6 går bilresan in till centrala Göteborg på knappt 5 minuter. Ett flertal busslinjer från centrala Göteborg trafikerar området. Buss 47 med hållplats ”Importgatan” stannar ett stenkast från fastigheten. Landvetter flygplats ligger knappt 3 mil bort och har dagliga avgångar till och från många orter i Sverige och Europa.

10 min till centrala Göteborg

Buss 47 hållplats Importgatan

Göteborgs centralstation 4 km

20 min med bil till Landvetter

Etablera dig i Pro Stop Backa.

Ta kontakt så berättar vi mer.

 • Genom att klicka på "Skicka" samtycker jag till att mina angivna kontaktuppgifter behandlas enligt Corems integritetspolicy.

Lediga lokaler på Pro Stop