Kopparbergsvägen 13A, Västerås

Topprenoverad cafélokal mitt i Västerås city

Om lokalen

Kopparbergsvägen 13A

  • Område

    Västerås

  • Lokaltyp

    Butik

  • Lokalstorlek

    90 kvm

Lokalen

Välkommen till toppmoderna Gallerian med ny fasad, entré och kundgång. Här finner du en attraktiv mix av kontor, handel och service. Nu har du chans att hyra en attraktiv cafélokal med ett härligt ljusinsläpp. Lokalen möter dig direkt vid Gallerians entré. Här finns stora, öppna fönster som går att skjuta åt sidan för känslan av att sitta ute men ändå inne. Extra plus i kanten är möjligheten för uteservering, där du kan erbjuda dina gäster fika eller frukost i förmiddagssolen.

Tillsammans med intilliggande Punkts köpcentrum blir kvarteret stans nya plats för shopping, mat och upplevelser. Här rör sig människor dygnet runt i och med närliggande kontor, vårdcentraler, livsmedelsbutiker, systembolag och äventyrspalatset Prison Island. Gallerian blir ett naturligt stråk mellan city, tågstationen och Västerås resecentrum och fångar alla tusentals människor som arbetar i Mimerkvarteren, Kopparlunden och City.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning

Området

Västerås är Sveriges sjätte största tätort. Stadskärnan erbjuder moderna gallerior och trevliga gatustråk med butiker, restauranger och caféer, trevliga mötesplatser och torg. Västerås har också ett rikt kulturliv. I staden hittar du även grönområden så som Djäkneberget, Vasaparken och Lögarängsparken. Närheten till Mälaren lockar till friska lunchpromenader längs vattnet.

Kommunikationer

Västerås Central når du på några minuters promenad. Framtida resecentrum utvecklas i området med bl.a. Corem som en av aktörerna. Härifrån finns buss och tågtrafik i alla riktningar samt till våra flygplatser Hässlö och Arlanda.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i bland annat Punkt som ligger runt hörnet.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kopparbergsvägen 13A

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.