Reprov 6, Täby

Kontorslokaler i Täby

Om lokalen

Reprov 6

  • Område

    Täby

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    157 kvm

Lokalen

Välkommen till Viggbyholm. Här finns två fina kontorslokaler med möjlighet till flexibla lösningar.

Nuvarande planlösning består av separata kontorsrum och gemensamma utrymmen.

Kontakta oss för mer information.

Området

Täby ligger två mil norr om Stockholm. Här har du nära till både Täby Centrum och Arninge Centrum med butiker, restauranger och all önskvärd service. I Arninge finns också Sveriges första Cosco Wholesales med ett enormt utbud av varor till låga priser. Täby erbjuder naturupplevelser i till exempel Täby prästgårds naturreservat eller längs med Vallentunasjön.

Kommunikationer

Inom 5 minuters gångavstånd finner du både Roslagsbanan samt bussar Antingen via Viggbygholms station eller Täby Centrum. Där du kan ta dig till Stockholm city, Kårsta och österskär, för att nämna några platser. Resan mellan Viggbyholms station/täby Centrum och östra station i Stockholm tar ca 20 minuter.

Utöver detta har fastigheten även ett ypperligt läge för logistik, då den ligger benägen precis längs E18.

Parkering

I anslutning till lokalen finns det gott om parkeringsplatser.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Reprov 6

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.