Kanalvägen 17, Täby

Stor kontorslokal i centrala Täby

Om lokalen

Kanalvägen 17

  • Område

    Täby

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    956 kvm

Lokalen

Kontorslokal med många kontorsplatser fördelade över flera mindre kontor. Lokalen har två pentryn och två set wc, vilket gör delning av lokalen möjlig (se planritning). Planlösningen visar lokalen i befintligt skick men kan anpassas utifrån kundens behov och önskemål. Exempelbilderna från Corems First Office kontor i samma fastighet visar tydligt vilka möjligheter lokalen har.

Välkommen att kontakta oss för mer information.

Området

Täby ligger två mil norr om Stockholm. Här har du nära till både Täby Centrum och Arninge Centrum med butiker, restauranger och all önskvärd service. I Arninge finns också Sveriges första Cosco Wholesales med ett enormt utbud av varor till låga priser. Täby erbjuder naturupplevelser i till exempel Täby prästgårds naturreservat eller längs med Vallentunasjön.

Kommunikationer

I närhet till fastigheten finner du Roslags – Näsby station, ca 3 minuter gång. Därifrån kan du ta dig till Stockholm City, Kårsta och österskär, för att nämna några platser. Resan mellan Roslags – Näsby och östra station i Stockholm tar ca 15 minuter.

Utöver detta är bil kommunikationerna utmärkta i och med närheten till E 18, där du tar dig vidare till Stockholm City samt närområden på ca 15 minuter.

Söder om fastigheten, på andra sidan spårvägen utvecklas ett nytt kvarter. Där byggs bostäder och service med unikt utseende och karaktär som har hållbarhet i fokus. I Roslags-Näsby blir det möjligt att bo i många olika typer av boenden och faser i livet på ett socialt, ekonomiskt och ekologiskt hållbart sätt. En stadsdel i utveckling!

Parkering

Finns i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kanalvägen 17

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.