Kistagången 12, Kista

Unik möjlighet att bygga framtidens kontor

Om lokalen

Kistagången 12

  • Område

    Kista

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    509 kvm

Lokalen

Letar du efter den perfekta platsen för din verksamhet i Kista, Stockholm? Då har du kommit rätt! Vi är glada att kunna erbjuda en fantastiskt belägen kontorslokal på 509 kvm i ett av Stockholms mest eftertraktade affärsområden.
Denna rymliga kontorslokal är strategiskt belägen i Kista, ett område som pulserar av innovation och affärsaktivitet. Med närhet till kollektivtrafik, restauranger, shopping och andra bekvämligheter, är detta en plats som passar både etablerade företag och startups.

Med sina 509 kvm erbjuder denna orinredda kontorslokal en mångsidig och flexibel arbetsyta. Med möjlighet till anpassning efter dina behov och önskemål kan du skapa en arbetsmiljö som främjar kreativitet, produktivitet och samarbete.
Faciliteter
Gym: Håll dig i form och boosta din produktivitet med tillgång till vårt fullt utrustade gym.
Lounge: Koppla av och nätverka i vår bekväma loungeområde, perfekt för informella möten och avslappning.
Restaurang: Njut av god mat och kaffe i vår restaurang

Området

Kista ligger i Norrort i Stockholm. Här hittar du Kista Galleria med flertalet lunchrestauranger, ett rikt serviceutbud och generösa öppettider. I stadsdelen finns stora möjligheter att vara social och nätverka. Välkommen att ansluta till löpargrupper, träna i padelhallen eller samla kollegorna för en go kart-aw i Kistamässan. Området bjuder också in till rekreation i det gröna. Vackra Grönlandsparken ligger mitt i Kistas kontorsområde och intill Corems fastigheter finns ett trevligt promenadstråk dit du kan bjuda ut en kollega eller gäst för en ”walk and talk” i friska luften.

Kista är ett av Stockholms största stadsutvecklingsprojekt och genomför nu en förvandling där företags- och bostadsområden knyts ihop. Målet är att skapa en blandstad som lever dygnet runt. Grönområden, aktivitetsytor, kollektivtrafik och serviceutbudet utökas. The Kloud är ett initiativ för framtidens Kista där människor, företag, konst och vetenskap ska ha plats att växa och blomstra. Det anordnas aktiviteter och pop ups på torg och platser runtom i stadsdelen. Till exempel har Kista Innovation Park skapats som en öppen plats för att utforska framtidens teknik.

Som hyresgäst i Corems fastigheter har du ett utmärkt skyltläge mot E4:an. Redan idag sitter en rad större hyresgäster här, såsom Samsung, Tele2, Ericsson med flera. Corem erbjuder möjligheten att krympa och växa fritt inom beståndet.

Kommunikationer

Från Kista når du Stockholms City på 12 minuter med pendeln. Här finns också bussar, tunnelbana och en planerad tvärbana, som beräknas stå klar till 2025. Området ligger i direkt anslutning till de stora motorlederna. Med bil når du Bromma flygplats på 12 minuter och Arlanda flygplats på 20 minuter.

Parkering

Utomhusparkering i närheten av lokalen.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kistagången 12

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.