Söderbyvägen 3, Arlandastad

Flexibla kontorslokaler på bästa läge

Om lokalen

Söderbyvägen 3

  • Område

    Arlandastad

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    1 000 - 3 000 kvm

Lokalen

Välkommen till Söderbyvägen i Arlandastad. Nu har du chans att hyra ljusa och moderna kontorsytor från cirka 1 000 till 3 000 kvm. Här arbetar du på bekvämt läge nära service, aktiviteter och natur med goda kommunikationer till Uppsala, Stockholm och övriga Sverige.

Kontoret sträcker sig över tre plan och består av både cellkontor och öppet landskap och är utrustad med flera konferensrum där varje våning har ett eget pentry. Hela kontoret är utrustat med komfortkyla och det finns flera serverrum med antingen komfortkyla eller ventilation.

Ytskikten är moderna och lokalen har genomgående textilmattor. Kontors- och konferensrum är utrustade med glaspartier för en ljus och öppen känsla. Till kontoret finns ett mindre plocklager om cirka 165 kvm med markport om 3x3 meter.

Lokalen går att dela upp, så att den passar din verksamhet vad gäller storlek och behov. Minsta enhet som går att hyra är cirka 1 000 kvm.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning!

Området

Brista industriområde i Arlandastad ligger mellan E4 och Märsta Centrum i Stockholm. Området präglas av företagande inom framförallt lager och logistik, lättare industri och produktion. Här finns också hotell, restauranger och golfbana.

Kommunikationer

Fastigheten är enkel att ta sig till via diverse kommunikationsmedel och ligger endast minuter från E4-avfarten Arlandastad/Märsta/Eurostop. Med bil tar det ca 12 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city.

Parkering

Parkeringsplatser intill fastigheten är möjligt att förhyra. Ett stenkast bort erbjuder vi även möjlighet att ladda elbilar i samarbete med InCharge, dessa platser är fria att använda i mån av plats.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Söderbyvägen 3

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.