Söderbyvägen 3, Arlandastad

Nu finns möjlighet att förhyra ett fint kontor om ca 293 kvm med bra läge i Arlandastad.

Om lokalen

Söderbyvägen 3

  • Område

    Arlandastad

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    293 kvm

Lokalen

Kontoret är i blandad planlösning, med såväl öppna ytor tillsammans med mindre kontorsrum och konferensrum. Tillsammans med övriga hyresgäster i huset har ni tillgång till en trevlig ljusgård mitt i huset. Merparten av lokalens väggar mot ljusgården är av glas, varför lokalen upplevs som genomgående ljus. Välkomna att kontakta oss för visning eller ytterligare information!

Området

Brista industriområde i Arlandastad ligger mellan E4 och Märsta Centrum i Stockholm. Området präglas av företagande inom framförallt lager och logistik, lättare industri och produktion. Här finns också hotell, restauranger och golfbana.

Kommunikationer

Fastigheten är enkel att ta sig till via diverse kommunikationsmedel och ligger endast minuter från E4-avfarten Arlandastad/Märsta/Eurostop. Med bil tar det ca 12 minuter till Upplands Väsby, 20 minuter till Uppsala, samt 30 minuter till Stockholms city.

Parkering

Parkeringsplatser intill fastigheten är möjligt att förhyra. Ett stenkast bort erbjuder vi även möjlighet att ladda elbilar i samarbete med InCharge, dessa platser är fria att använda i mån av plats.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Söderbyvägen 3

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.