Industrivägen 51, Partille

Fin och ljus kontorslokal i Sävedalen

Välkommen till Industrivägen 51 i Sävedalen. Här finns en modern och ljus kontorslokal att hyra. Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Om lokalen

Industrivägen 51

  • Område

    Partille

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    137 kvm

Planlösning

Kontorslokalen är idag disponerad med ett härligt kontorslandskap ett rymligt konferensrum för 8 personer och två minde kontorsrum. Lokalen är öppen och ljus och är helt nyrenoverad. 

 

Fastigheten

Modern kontorsfastighet om 15 986 kvm i Sävenäs industriområde. Närhet till Allum köpcenter i Partille med ICA Maxi, Systembolag och Apotek. Närheten till E20 gör att det endast tar 5 minuter till Göteborg centrum.

Service

Nära till Sävedalens Centrum med service, lunchrestauranger och caféer. Nära även till Partille Centrum och Allum köpcenter med all tillgänglig service. I området finns flera lunchrestauranger, varav en är belägen i fastigheten.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i nära anslutning till E20. Buss 58 tar dig till Göteborgs centralstation på 17 minuter. Hållplatsen ligger 8 minuters promenad från fastigheten. 

Parkering

Det finns gratis parkeringar i anslutning till fastigheten.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Industrivägen 51

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.