Industrivägen 2, Partille

Ljus kontorslokal nära goda kommunikationer

Om lokalen

Industrivägen 2

  • Område

    Partille

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    108 kvm

Lokalen

Välkommen till Industrivägen 2 i Sävedalen. Här erbjuds en ljus och renoverad lokal med tre kontorsrum och ett konferensrum. Du får tillgång till fri parkering runt fastigheten och flera laddstationer på området. Fastigheten ligger på ett bra strategiskt läge med gångavstånd till lunchrestauranger och närhet till motorleder, som snabbt tar dig in till Göteborg.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Sävedalen ligger i Partille kommun strax utanför Göteborg. Du har nära till butiker, lunchrestauranger och kaféer. Allum köpcenter med generösa öppettider ligger bara några minuter bort med bil. I närområdet finns också fina grönområden och bra kommunikationer.

Kommunikationer

Fastigheten är belägen i Sävedalen, vid E20, strax väster om Partille, vilket möjliggör enkel access till de stora lederna kring Göteborg och Partille. Bra kommunikationer med buss till centrala Göteborg/Partille.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter finns kring fastigheten och i närområdet.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Industrivägen 2

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.