Ståthögavägen 48, Ingelsta

FirstOffice Ståthöga är ett populärt kontorshotell med en trevlig takterrass.

Om lokalen

Ståthögavägen 48

  • Område

    Ingelsta

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    12 - 76 kvm

Lokalen

Välkommen till FirstOffice Ståthöga!

FirstOffice Ståthöga är ett populärt kontorshotell med en trevlig takterrass och närhet till det expansiva området Ingelsta.

Här erbjuder vi privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns 17 rum i storlekarna 12-76 kvm, lämpliga för 1-8 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum
- Mötes- och konferensrum i olika storlekar
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Tillgång till gemensam takterrass
- Gäst-wifi och bredband med egen IP-adress (finns att hyra till)
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Städning av gemensamma utrymmen
- Parkering ingår i mån av plats
- Egen postbox med låsbart fack
- Larm och porttelefon
- Skyltning
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

Ingelsta ligger i norra delen av Norrköping med närhet till E4 och anslutning till större centrala trafikleder. Det ligger nära ett externhandelsområde men även de centrala delarna av staden. Området erbjuder all tänkbar närservice med shoppingcenter, flertalet matbutiker, grossister, gym och padelhall.

Kommunikationer

FirstOffice Ståthöga är lättillgängligt med både bil och cykel samt goda bussförbindelser. Ett stort parkeringsområde finns att tillgå för både hyresgäster och besökare.

Övrigt

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag.
FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Ståthögavägen 48

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.