Kongegårdsgatan 9, Mölndal

Nybyggt kontor intill Söderleden i mycket bra skyltläge

Om lokalen

Kongegårdsgatan 9

  • Område

    Mölndal

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    5128 kvm

Lokalen

Välkommen till en nyproducerad kontorsfastighet längs Söderleden. Var med och påverka utformningen av er nya lokal efter just era behov. Här kommer det att byggas en nyproducerad kontorsfastighet längs Söderleden. Det finns chans att vara med och påverka utformningen och få en kontorslokal anpassad efter just er verksamhet och dina medarbetares behov. Butik/showroom samt mindre lager kan med fördel placeras på plan1/gatuplan. Plan 1 har lokaler i följande storlekar: 704 och 366 kvm. Plan 2 har lokaler i följande storlekar: 278, 303, 379 och 449 kvm. Plan 3 har lokaler i följande storlekar: 202, 356 och 800 kvm. Plan 4 har lokaler i följande storlekar: 619 och 673 kvm. Kontakta oss för mer information.

Området

Mölndal kommun ligger strax söder om Göteborg och erbjuder natursköna omgivningar och ett dynamiskt näringsliv. Här finns genuin landsbygd, levande kulturhistoria och många spännande aktiviteter och sevärdheter. Mölndals innerstad består av torg, galleria och affärsgator med ett stort utbud av butiker, restauranger och service.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i området med bussar från Mölndal centrum till Göteborg Centralstation.

Parkering

Det finns parkeringsplatser på fastigheten, snart också med möjlighet till elbilsladdning.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kongegårdsgatan 9

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.