Östra Varvsgatan 4, Malmö

Modern och ljus lokal i Västra hamnen

Om lokalen

Östra Varvsgatan 4

  • Område

    Malmö

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    296 kvm

Lokalen

Välkommen till Östra Varvsgatan 4 i Västra hamnen och denna mycket trivsamma kontorslokal med fantastiskt ljusinsläpp.

Kontorslokalen är idag utformad med en öppen planlösning med fönster i två väderstreck som ger ett härligt ljusinsläpp. Till lokalen hör också flertalet konferens/mötesrum i varierande storlekar samt en inbjudande lounge och pentrydel för trivsam gemenskap. Då lokalen är i fint skick finns möjlighet till snabbt tillträde.

Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Området

De senaste decennierna har Västra hamnen gått från att vara ett industriområde till att bli en av Malmös mest attraktiva stadsdelar. Här hittar du fina badplatser, restauranger, parker och universitet. Stadsdelen ligger på en halvö med Öresund som närmsta granne.

Kommunikationer

Stadsbussar passerar direkt utanför fastigheten. Det är ca 10 minuters promenad till Centralstationen.

Parkering

Parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten samt möjlighet till parkering i kringliggande parkeringshus. Här finns även besöksparkering.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Östra Varvsgatan 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.