Östra Varvsgatan 4, Malmö

Rymligt kontor med fönster i tre väderstreck

Om lokalen

Östra Varvsgatan 4

  • Område

    Malmö

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    758 kvm

Lokalen

Här erbjuder vi en ljus, luftig lokal i en modern kontorsfastighet. Lokalen är belägen på våningsplan 3 i fastigheten. Stora härliga ytor för arbete i öppet landskap, fint ljusinsläpp med fönster i tre väderstreck. För de som önskar arbeta ostört finns även traditionella kontorsrum. Mötesrum finns i varierande storlekar samt ett par mindre rum som med fördel kan användas som telefonrum.

Entrén till fastigheten erbjuder en välkommande foajé med boulebana. Inom fastigheten finns etablerad restaurang, frisör och skönhetssalong. Området erbjuder många lunchrestauranger av olika karaktär. Här finns även matbutik, systembolag och motionsanläggning i absolut närhet.

Välkommen att kontakta oss för mer information eller visning.

Området

De senaste decennierna har Västra hamnen gått från att vara ett industriområde till att bli en av Malmös mest attraktiva stadsdelar. Här hittar du fina badplatser, restauranger, parker och universitet. Stadsdelen ligger på en halvö med Öresund som närmsta granne.

Kommunikationer

Stadsbussar passerar direkt utanför fastigheten. Det är ca 10 minuters promenad till Centralstationen.

Parkering

Parkeringsmöjligheter i anslutning till fastigheten samt möjlighet till parkering i kringliggande parkeringshus. Här finns även besöksparkering.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Östra Varvsgatan 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.