Östra Varvsgatan 2, Malmö

FirstOffice Västra Hamnen är ett nytt kontorshotell i det populära området Västra Hamnen.

Om lokalen

Östra Varvsgatan 2

  • Område

    Malmö

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    7 - 91 kvm

Lokalen

Välkommen till FirstOffice Västra Hamnen!

FirstOffice Västra Hamnen är ett kontorshotell beläget i det populära området Västra Hamnen i Malmö. Vi erbjuder en plats att arbeta, nätverka, samverka och inspireras på.

Här erbjuder vi modernt inredda privata kontorsrum, coworking samt BigOffice för företag som önskar en större yta. Hos oss kan du arbeta ostört och effektivt. Våra privata kontorsrum finns i storlekarna 7-30 kvm, lämpliga för 1-6 personer. Samt tre BigOffice i storlekarna 80-91 kvm med privat tillhörande mötesrum, lämpliga för 8-12 personer.

HÄR INGÅR
- Privat kontorsrum, coworking eller BigOffice
- Mötes-och konferensrum
- Ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Städning
- Skrivare med fria utskrifter
- Wifi
- Tillgång till kontoret dygnet runt
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

De senaste decennierna har Västra hamnen gått från att vara ett industriområde till att bli en av Malmös mest attraktiva stadsdelar. Här hittar du fina badplatser, restauranger, parker och universitet. Stadsdelen ligger på en halvö med Öresund som närmsta granne.

Kommunikationer

Stadsbussar passerar direkt utanför fastigheten. Det är ca 10 minuters promenad till Centralstationen.

Övrigt

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag.
FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Östra Varvsgatan 2

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.