Ystadvägen 17, Dalaplan

FirstOffice Dalaplan är ett toppmodernt kontorshotell i Malmös södra innerstad.

Om lokalen

Ystadvägen 17

  • Område

    Dalaplan

  • Lokaltyp

    Kontorshotell

  • Lokalstorlek

    9 - 65 kvm

Lokalen

Välkommen till FirstOffice Dalaplan!

FirstOffice Dalaplan är ett toppmodernt kontorshotell med trevliga kontor och gemensamhetsutrymmen där allt ingår för en smidig arbetsplats.

FirstOffice Dalaplan erbjuder modernt inredda privata kontorsrum där du kan arbeta ostört och effektivt. Det finns totalt 27 rum i storlekarna 9-65 kvm, lämpliga för 1-6 personer.

HÄR INGÅR
- Privata kontorsrum
- Ergonomiska kontorsmöbler och förvaringsskåp
- Mötes- och konferensrum i olika storlekar
- Lounge och trivsamma gemensamhetsutrymmen
- Wifi
- Städning
- Kopiator och skrivare med fria utskrifter
- Omklädningsrum med tillhörande dusch
- Egen postbox med låsbart fack
- Gott kaffe och te
- Flexibelt hyreskontrakt med kort uppsägningstid

Området

Dalaplan ligger i Malmös södra innerstad. Här har du nära till Mobilia köpcentrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service. I närheten ligger också unika Pildammsparken med sina dammar och nyklassicistiska utformning.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bekväm anslutning till både E6, E20, E22 och båda ringlederna. Vill man åka kollektivt ligger Södervärns busstation och Triangelns citytunnelstation på behagligt promenadavstånd.

Övrigt

FirstOffice - Smarta kontor för smarta bolag.
FirstOffice erbjuder smarta kontorslösningar i en trevlig och inspirerande miljö. Vi erbjuder ca 50 kontorshotell på flera orter runt om i landet vilket ger våra hyresgäster fantastiska möjligheter att nätverka, arbeta och samarbeta. Hos oss kan du välja mellan Privata kontor, Coworking och BigOffice. Som hyresgäst på FirstOffice blir du en del av ett nätverk där du har möjlighet att skapa värdefulla relationer och affärsmöjligheter inför framtiden. När du hyr ett kontor hos oss får du fri tillgång till arbetsplatser och mötesrum i samtliga städer där vi är verksamma: Västerås, Uppsala, Stockholm, Nyköping, Norrköping, Kalmar, Malmö, Halmstad och Göteborg.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Ystadvägen 17

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.