Fosievägen 6, Dalaplan

Yteffektivt kontor i södra Malmö

Om lokalen

Fosievägen 6

  • Område

    Dalaplan

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    202 kvm

Lokalen

Välkommen till Fosievägen 6 i södra Malmö och vårt yteffektiva kontor om 202 kvm.

Lokalen är genomgående utrustad med textilmattor och har glaspartier till kontorsrummen. Planlösningen består av cellkontor, konferensrum för 6–8 personer, ett pausrum/pentry och en trevlig loungeyta.

Kontakta gärna oss för visning eller ytterligare info!

Området

Dalaplan ligger i Malmös södra innerstad. Här har du nära till Mobilia köpcentrum med ett stort utbud av butiker, restauranger och annan service. I närheten ligger också unika Pildammsparken med sina dammar och nyklassicistiska utformning.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med bekväm anslutning till både E6, E20, E22 och båda ringlederna. Vill man åka kollektivt ligger Södervärns busstation och Triangelns citytunnelstation på behagligt promenadavstånd.

Parkering

I direkt anslutning till fastigheten finns det gott om parkeringsplatser.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Fosievägen 6

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.