Roxtorpsgatan 9, Linköping

Ljust och trevligt kontor i Tornby

Om lokalen

Roxtorpsgatan 9

  • Område

    Linköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    340 kvm

Lokalen

Välkommen till Roxtorpsgatan 9 och detta härliga gavelkontor med fönster åt tre håll.

Kontorslokalen är idag en öppen planlösning med många härliga ytor för att skapa gemenskap. Här finns rymliga konferensrum och en härlig loungeyta för att ta en paus eller för att bli inspirerad. Lokalen är placerad i ett utav hörnen på fastigheten och genomgående vilket gör att lokalen har ett fantastiskt ljus från tre väderstreck.

Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Området

Tornby ligger i norra Linköping. Här hittar du ett av Sveriges största handelsområden med det mesta för hus, hem och fritid samt restauranger och gym. I närområdet ligger också det gamla slakthusområdet där de anrika byggnaderna har blandats upp med nyproducerade kontors- och butiksfastigheter. Tornby erbjuder också naturupplevelser i form av fina promenadstråk längs Stångån och gångavstånd till Linköpings små- och segelbåtshamn.

Kommunikationer

Med Tornbys direkta närhet till motorvägen och stora genomfartsleder till centrum är det lätt att ta sig hit. Kollektivtrafik trafikerar området.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Roxtorpsgatan 9

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.