Teknikringen 4, Linköping

Trevlig kontorslokal med stora möjligheter i Science Park Mjärdevi

Om lokalen

Teknikringen 4

  • Område

    Linköping

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    377 kvm

Lokalen

Välkommen till centralt belägna Teknikringen 4 i Science Park Mjärdevi. Här har vi en trevlig kontorslokal med flexibel planlösning om 377 kvm.

Befintlig planlösning är fördelat på öppna kontorslandskap, konferensrum och mindre kontor beräknat för ca 20-25 personer. Här finns stora möjligheter till flexibilitet och lokalen kan anpassas efter er verksamhet.

Förbättrad inomhusklimat sker via installation av kylbafflar. Hiss finns i fastigheten.

Kontakta oss för mer information.

Området

Sedan 1984 har företagsparken Mjärdevi i Linköping varit en plats där talang växer. Det började med etableringen av ett fåtal forsknings- och teknikföretag. Idag har miljön vuxit till att bli ledande inom innovation och teknik. Här finns Linköping Science Park, som rymmer cirka 400 företag inom innovativ teknik med 7 000 anställda. I närheten hittar du all önskvärd service så som restauranger, gym, frisör med mera. I närområdet ligger även Linköpings golfklubb med dess vackra grönområden.

Kommunikationer

Goda kommunikationer i området med busstrafik till Linköpings centrum och Resecentrum på bara 10 minuter. Det är snabb access till E4 med bil och det finns fina cykelvägar i området som tar er vidare mot centrum och Universitet.

Parkering

Parkeringsmöjligheter finns i nära anslutning till fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Teknikringen 4

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.