Kronhusgatan 7, Göteborg

Nyrenoverad vindslokal på 455 kvm i väldigt centralt läge

Om lokalen

Kronhusgatan 7

  • Område

    Göteborg

  • Lokaltyp

    Kontor

  • Lokalstorlek

    455 kvm

Lokalen

Välkommen till Kronhusgatan 7. Här finns en nyligen renoverad kontorslokal i centralt läge.

Kontorslokal med härlig vindskänsla med snedtak. Lokalen är fördelad på kontor, mindre landskap, mötes- och konferensrum.

Kontakta oss för mer information eller boka en visning.

Området

Göteborg är Sveriges näst största stad. Västra Nordstaden ligger centralt intill de bevarade Kronhusbodarna. Ett stenkast bort finns köpcentrat Nordstan och affärsgator med ett stort utbud av butiker, restauranger och service. Här har man även Centralstationen och kollektivtrafiken bara några kvarter bort.

Kommunikationer

Fastigheten ligger ca 6 min promenad från centralstationen och ca 5 min från P-hus Nordstaden. En annan knutpunkt för kollektivtrafiken är Gustav Adolfs plats som ligger ca 4 min från lokalen.

Parkering

Inga parkeringsplatser i eller vid fastigheten

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Kronhusgatan 7

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.