Corem tecknar hyreskontrakt med Normal i Globen Shopping

2023-12-13

En bild som visar byggnad, Affärsfastighet, stad, Flera användningsområden Automatiskt genererad beskrivning 

 

Corem har tecknat ett femårigt hyreskontrakt med butikskedjan Normal i gallerian Globen Shopping, fastigheten Arenan 2. För Normal innebär det en nyetablering i området.

Normal är en snabbväxande butikskedja, med ett brett sortiment av kända märkesvaror inom bland annat skönhet, hud- och hårvård. Kedjan etablerades i Danmark 2013 och har idag över 600 butiker Danmark, Norge, Sverige, Holland, Frankrike, Finland, Portugal och Spanien.

Hyresavtalet är femårigt och avser 600 kvm lokalyta, varav 300 kvm avser butiksyta. Butiksöppning planeras till det andra kvartalet 2024.

”Vi har under en tid önskat etablera oss i området. Läget har en mycket bra tillgänglighet redan idag med möjlighet för oss att nå många, och visar dessutom stark utveckling framåt. Vi ser fram emot att utvecklas här tillsammans med Corem”, säger Jan Nyberg, VD Normal Sverige.

”Normal utgör ett fint komplement till det befintliga utbudet av butiker, restauranger och service i Globen Shopping. Vi är mycket glada över att kunna välkomna Normal och vara del i deras nyetablering i området”, säger Rutger Arnhult, Corems VD.

Om Globen Shopping

Gallerian Globen Shopping erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och service. Globen Shopping ligger i hjärtat av Globenområdet, söder om Stockholms innerstad, där kontor, handel och kultur skapar en levande stad dag som kväll. Området är ett nav för kollektivtrafik och knyter ihop Södermalm, Hammarby Sjöstad och Årsta/Liljeholmen med övriga Stockholm.

Corem Property Group AB (publ)

FÖR YTTERLIGARE INFORMATION, VÄNLIGEN KONTAKTA
Rutger Arnhult, VD, 070-458 24 70 , rutger.arnhult@corem.se
Anna Lidhagen Ohlsén, Fastighetschef, 010-482 76 53, anna.lidhagen-ohlsen@corem.se

Corem Property Group AB (publ)
Box 56085, SE-102 17 Stockholm
Besök: Riddargatan 13 C
Org. nr: 556463-9440
www.corem.se

Detta pressmeddelande har offentliggjorts på svenska och engelska. Vid en eventuell avvikelse mellan språkversionerna ska den svenskspråkiga versionen ha företräde.