COREM HYR UT 4 000 KVM I HALMSTAD

2019-01-31

Corem välkomnar Boxflow Logistics till fastigheten Flygaren 21 i Halmstad. Boxflow tillträder 4 000 kvm på ett treårigt avtal under första kvartalet i 2019.

Fastigheten, som omfattar drygt 24 000 kvm, är belägen i Larsfrids industriområde i Halmstad. Den utgörs huvudsakligen av lager- och produktionslokaler och är i och med det tecknade avtalet fullt uthyrd. Boxflow Logistics är ett nystartat logistikföretag med inriktning på TPL för e-handeln. Bolagets grundare, Oscar Andersson, med ett förflutet från bl.a. Logent, lägger i och med denna etablering grunden för en ny aktör inom
e-handelslogistik.

”I vår verksamhet är väl fungerande lokaler med utvecklingsmöjligheter för automation till e-handeln viktigt vid en start, och det känns bra att samarbeta med Corem som har erfarenhet av de krav på tillgänglighet och flexibilitet som vi behöver”, säger Oscar Andersson, Boxflow Logistics.

”Halmstad visar återigen sin styrka som logistikläge, och vi ser fram emot ett både långt och givande samarbete med denna nya spännande logistikaktör. Vårt kundfokus och ett proaktivt uthyrningsarbete har möjliggjort tecknande redan innan avflytt från tidigare hyresgäst”, säger Eva Landén, VD på Corem.