Expansion och nyöppnade butiker i Globen Shopping

Expansion och nyöppnade butiker i Globen Shopping

Globen Shopping har fått flera nya butiker, och en befintlig butik har utökat. Idag öppnar hud- och hårvårdsbutiken Normal en ny butik i Globen Shopping, leksaksbutiken Lekia slog nyligen upp portarna till en ny butik i gallerian och husdjursbutiken Zooett öppnar i augusti. Samtidigt har smyckesbutiken Guldfynd utökat sin butikslokal.

”Det rör sig mycket i Globen Shopping nu, och vi gläds åt att både butiker och kunder väljer oss”, säger Malin Kernby, affärsenhetschef på Corem, med ansvar för gallerian Globen Shopping.

Normal, som erbjuder ett brett sortiment av kända märkesvaror inom skönhet, hud- och hårvård, öppnar idag sin nya butik i Globen Shopping. De ser positivt på Globen Shopping och området.

”Vi har under en tid önskat etablera oss här. Läget har en mycket bra tillgänglighet med möjlighet för oss att nå många, och visar dessutom stark utveckling framåt”, säger Jan Nyberg, vd för Normal Sverige.

Leksaksbutiken Lekia, som öppnade sin nya butik i Globen Shopping i april, ser att de kompletterar nuvarande utbud med ett sortiment som tilltalar barnfamiljer och barn, både stora och små.

”Etableringen i Globen shopping markerar en fortsättning på vårt engagemang för att skapa lek och upplevelser för hela familjen”, säger Lekiahandlaren Bünyamin Ergün. ”Vi har en stark tilltro till Globen Shoppings och stadens vision om den nya Söderstaden och Slakthusområdet som kommer att gynnas mycket av en leksaksaffär.”

Zooett, som erbjuder produkter och tjänster för husdjur, såsom djurfoder, djurleksaker, päls- och klovård, och rådgivning ser också att de kompletterar det övriga utbudet i gallerian.

”Globen shopping är för hela familjen och då ska det även finnas något för de fyrbenta”, säger Elizabeth Ednic, vd på Zooett. ”Vår butik har ett bra läge där man till exempel enkelt kan ta stora förpackningar foder direkt till bilen i parkeringsgaraget.”

Smyckeskedjan Guldfynd, som funnits i Globen shopping sedan 2003, har nyligen utökat sin butik. De ser positivt på utvecklingen i området.

”Vi är glada över att kunna erbjuda våra kunder en ännu bättre butik med mer yta och större sortiment”, säger Anders Glemsjö, expansionschef på Guldfynd. ”Vi ser området som expansivt och vi vill erbjuda våra nya och gamla kunder en shoppingupplevelse i världsklass”.

 

Om Globen Shopping
Gallerian Globen Shopping erbjuder ett brett utbud av butiker, restauranger och service. Globen Shopping ligger i hjärtat av Globenområdet, söder om Stockholms innerstad, där kontor, handel och kultur skapar en levande stad dag som kväll. Området är ett nav för kollektivtrafik och knyter ihop Södermalm, Hammarby Sjöstad och Årsta/Liljeholmen med övriga Stockholm. Globen Shopping ägs och förvaltas av Corem Property Group.

Corem Property Group AB
För mer information, kontakta
Malin Kernby, affärsenhetschef
malin.kernby@corem.se
010-482 72 66

Corem Property Group AB (publ)
Arenavägen 61, plan 8
121 77 Johanneshov
stockholmsodra@corem.se, 010-482 70 00