Corem välkomnar flera hyresgäster till Arlandastad, Stockholm

Corem välkomnar Rikshem, UPS och Industrisupport i Stockholm till verksamhetsanpassade lokaler i Arlandastad, Stockholm.

Rikshem, som äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter, omlokaliserar och flyttar till större kontorslokaler om 376 kvm i Corems fastighet Märsta 21:42 i Arlandastad. Avtalet är på fyra år och inflyttning planeras till första kvartalet 2024.

UPS, ett av världens största paketleveransföretag, flyttar in i 291 kvm kontorslokaler i samma fastighet. Avtalet är på tre år och inflyttning planeras till första kvartalet 2024.

Industrisupport i Stockholm, ett företag som är specialiserade på tejp och lim inom industrin, flyttar in i 216 kvm kontor och lager i grannfastigheten Märsta 21:34. Avtalet är på fem år och inflyttning planeras till första kvartalet 2024.

”Vi är glada över förtroendet det visar att dessa fina hyresgäster flyttar in i våra nya och verksamhetsanpassade kontorslokaler. Rikshem är en långvarig hyresgäst hos Corem, som nu byter till större lokaler. För oss är det viktigt att ha goda långsiktiga relationer med hyresgästerna. UPS och Industrisupport i Stockholm är nya hyresgäster hos oss här i Arlandastad. Corems förvaltning och driftpersonal för området sitter i samma fastighet där Rikshem och UPS flyttar in. Vi hälsar dem alla varmt välkomna”, säger Mattias Ahlberg, Affärsenhetschef Stockholm Norr Logistik på Corem.

Om Arlandastad
Arlandastad ligger lättillgängligt utmed E4:an mellan Stockholm och Uppsala, nära Arlanda flygplats och Märsta. Området präglas av företagande, framförallt inom lager, logistik, lätt industri och produktion. Här finns också hotell, restauranger och golfbana.

Corem Property Group AB

 

För mer information, kontakta
Mattias Ahlberg, Affärsenhetschef, 010-482 71 96, mattias.ahlberg@corem.se
Anna Lidhagen Ohlsén, Fastighetschef, 010-482 76 53, anna.lidhagen-ohlsen@corem.se

Corem Property Group AB (publ)
Söderbyvägen 3A, 195 60 Arlandastad
stockholm.arlandastad@corem.se, 010-482 70 00