Corem hyr ut till gymkedjan Member 24 i Örebro Entré

Corem hyr ut till gymkedjan Member 24 i Örebro Entré

Nyuppförda Örebro Entré får tillskott i form av Member 24, som väljer att nyetablera sig i staden hos Corem med ett gym om cirka 1 000 kvm.

Corem har tecknat ett 10-årigt hyresavtal avseende cirka 1 000 kvm med gymkedjan Member 24 i nyuppförda Örebro Entré, fastigheten Olaus Petri 3:234, i centrala Örebro. Inflyttning planeras till början av oktober 2024.

Lokalen har utformats för att på bästa sätt svara mot de behov och önskemål Member 24 har för gymverksamheten, med detaljutformning tillsammans med hyresgästen.

”Vi ser fram emot att flytta in i dessa funktionella och attraktiva lokaler som är väl anpassade efter våra behov. Läget är också väldigt bra med direkt närhet till resecentrum där många naturligt passerar”, säger Roger Baburin, vd, på Member 24.

”Member 24 är sedan tidigare en långvarig hyresgäst hos Corem på andra orter, därför känns det väldigt glädjande att när de nu expanderar till Örebro väljer att etablera sig tillsammans med oss. Med Member 24 som hyresgäst fortsätter vi att fylla Örebro Entré med de verksamheter vi från projektstart såg framför oss. Vi ser fram emot ett fortsatt långt och gott samarbete,” säger Curt Grundman, affärsenhetschef på Corem.

Uthyrningen avser Örebros Entrés andra etapp, en om- och påbyggnad om totalt cirka 10 200 kvm av en före detta postterminal, främst till kontorsytor. Här är hyresavtal tecknade med Trafikverket och Länsstyrelsen Örebro och är i och med uthyrningen till Member 24 uthyrd till 76 procent.

Etapp 1 av Örebro Entré, där avtal tecknats med Scandic Hotels, WSP och Tietoevery är uthyrd till 96 procent.

Om Örebro Entré
Örebro Entré erbjuder moderna kontorsytor med utsikt över staden, ett bra pendlingsläge mitt emot Örebros resecentrum och ett attraktivt skyltläge mot Örebros norra infart. Läget vid norra infarten till Örebro centrum innebär ett bra läge för både tåg- och bilburna besökare. Området ligger inom kommunens beslutade satsning Pulsådern Örebro.

För mer information, kontakta
Curt Grundman, affärsenhetschef Västerås, 010-482 71 53,
curt.grundman@corem.se