Nyhet - 2023-02-16

Apoteket flyttar in i Gallerian i centrala Västerås

Corem tar ytterligare steg i utvecklingen av Västerås citykärna med ambitionen att skapa en modern innerstad som inspirerar, länkar samman och utmanar gränser – för en stad i utveckling.

Corem har nu tecknat ett 5-årigt avtal med Apoteket avseende uthyrning om cirka 215 kvm. Inflyttning är planerad till tredje kvartalet 2023.

”Att Apoteket väljer att flytta in i Gallerian är ytterligare en viktig pusselbit i utvecklingen av Punkt och Gallerian”, säger Tariq Boholm, Affärsenhetschef på Corem i Västerås. ”Intresset för att etablera ett apotek i kvarteret har varit mycket stort. Därför känns det extra roligt att just Apoteket, som redan är befintlig hyresgäst hos oss, ser samma potential som vi.”

Tillsammans med kommande Oxbackens vårdcentral, Coop och Systembolaget stärks därmed kvarteret ytterligare. Med ett attraktivt läge i centrala Västerås finns här sedan tidigare ett brett utbud av service, med bland annat hotell, konferens, vård, gym, livsmedel, systembolag, restauranger och detaljhandel.

Corem är en del av stadsutvecklingsprojekten inom områdena City och Mälarporten i Västerås med en vision om en modern innerstad. Planerna omfattar nya flöden och stråk samt kommersiella lokaler, bostäder, handel och nya servicefunktioner.

Corem Property Group AB

För mer information, kontakta
Tariq Boholm, Affärsenhetschef, 010-482 74 22, tariq.boholm@corem.se

Corem Property Group AB (publ)
Sturegatan 12, 722 13 Västerås
vasteras@corem.se, 010-482 70 00