Sjöhagsvägen 3, Gustavsvik

Distribution, lager och kontor, allt i ett på 2375kvm!

Om lokalen

Sjöhagsvägen 3

  • Område

    Gustavsvik

  • Lokaltyp

    Industri

  • Lokalstorlek

    1 614 - 2 375 kvm

Lokalen

Välkommen till Sjöhagsvägen 3. Här erbjuds en öppen och rymlig lokal som är anpassad för dig med ett behov av distributionsyta i direkt anslutning till kontoret. Takhöjden är 4,25 meter och avstånd mellan bärande pelare är 7,8 meter. Lokalen ligger i direkt anslutning till en stor lastkaj, tillgänglig för lastbil med bakavlyft.

Kontakta oss gärna för mer information eller för att boka en visning.

Området

Stadsdelen Gustavsvik är ett gammalt industriområde intill Mälaren. Här har hyresgästerna direkt närhet till Lögarängsparken och trivsamma promenadstråk längs vattnet. Under 2023 utvecklar Corem området med fokus på hälsa, friskvård och hållbarhet. Utemiljön får nya grönytor, planteringar, cykelparkeringar och sittplatser där personalen kan umgås över lunch eller möten. I närområdet finns också badplats, gym och restauranger.

Kommunikationer

Centralstationen i Västerås tar dig vidare med buss och tågtrafik i alla riktningar. Med en skön promenad längs vattnet når ni centralstationen i Västerås på ca 15 minuter. Vill man åka kommunalt så finns det tre busslinjer som trafikerar området. Här har du också snabb och enkel access till E18 på några minuter med bil från Gustavsvik. Fastigheten har goda parkeringsmöjligheter både stor utomhusparkering samt garage.

Parkering

Goda möjligheter till garageplatser i fastigheten.

Övrigt

Corem erbjuder lokalt baserad förvaltning och drift. Vi finns alltid nära till hands när det behövs och delar gärna med oss av vårt breda kunnande inom lokal- och fastighetsfrågor. Närhet och engagemang är våra ledord. Tillsammans hittar vi kreativa lösningar för att göra din arbetsplats så bra som möjligt. Du som kund är alltid i vårt fokus.

Bilder

Karta
Intresseanmälan

Anmäl ditt intresse för
Sjöhagsvägen 3

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så fort vi kan.

  • Genom att klicka på kontakta mig samtycker jag till att min angivna e-postadress behandlas enligt gällande integritetspolicy.